marți, decembrie 6, 2022
AcasăActualAlexandru Gavrilescu, la „Visuri la Cheie”

Alexandru Gavrilescu, la „Visuri la Cheie”

Alexandru Gavrilescu este unul dintre cei mai cunoscuți arhitecți din țară. Alexandru Gavrilescu s-a născut la Târgu Jiu. Gorjeanul deține o firmă de arhitectură și design în București. Practic, un gorjean talentat a ajuns să performeze în Capitala României.

Alexandru Gavrilescu a devenit unul dintre arhitecții care vor activa la emisiunea „Visuri la cheie”. Celebra emisiune este difuzată pe canalul PROTV. T

Alexandru Gavrilescu a absolvit studiile liceale la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu. Așadar, arhitectura și arta sunt pasiuni pe care le-a cultivat încă din fragedă tinerețe.

A urmat apoi Facultatea de Arhitectură din București. Arhitectul gorjean este pasionat de sculptură. De aceea, el a studiat sculptura în cadrul Universității Naționale de Arte din București.

Este o mare onoare pentru Gorj și Târgu-Jiu să aibă un arhitect la una din cele mai urmărite emisiuni de profil din România.

Românii au început în ultimele două decenii să fie atrași de designul modern al locuințelor. Vizitele peste granițe, internetul, călătoriile le-au schimbat percepția. În plus, hypermarket-urile specializate apărute în România contribuie la ideea de modernizare.

Mulți români apelează la emisiuni de tip reality show pentru a-și vedea visurile împlinite.

Gorjul este județul care l-a dat lumii întregi pe Constantin Brâncuși, unul din marii sculptori din arta conemporană universală.

„Visuri la cheie” este o emisiune care aduce speranța românilor. O casă, un spațiu d elocuit în general, pot să fie transformate din spații obișnuite, în veritabile paradisuri.

Echipa adună povești, transformă visele în realitate. Emisiunea rezistă de ani de zile în grila canalului de televiziune Pro Tv.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente