joi, octombrie 21, 2021
AcasăActualAlexandru Gavrilescu, la „Visuri la Cheie”

Alexandru Gavrilescu, la „Visuri la Cheie”

Alexandru Gavrilescu este unul dintre cei mai cunoscuți arhitecți din țară. Alexandru Gavrilescu s-a născut la Târgu Jiu. Gorjeanul deține o firmă de arhitectură și design în București. Practic, un gorjean talentat a ajuns să performeze în Capitala României.

Alexandru Gavrilescu a devenit unul dintre arhitecții care vor activa la emisiunea „Visuri la cheie”. Celebra emisiune este difuzată pe canalul PROTV. T

Alexandru Gavrilescu a absolvit studiile liceale la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu. Așadar, arhitectura și arta sunt pasiuni pe care le-a cultivat încă din fragedă tinerețe.

A urmat apoi Facultatea de Arhitectură din București. Arhitectul gorjean este pasionat de sculptură. De aceea, el a studiat sculptura în cadrul Universității Naționale de Arte din București.

Este o mare onoare pentru Gorj și Târgu-Jiu să aibă un arhitect la una din cele mai urmărite emisiuni de profil din România.

Românii au început în ultimele două decenii să fie atrași de designul modern al locuințelor. Vizitele peste granițe, internetul, călătoriile le-au schimbat percepția. În plus, hypermarket-urile specializate apărute în România contribuie la ideea de modernizare.

Mulți români apelează la emisiuni de tip reality show pentru a-și vedea visurile împlinite.

Gorjul este județul care l-a dat lumii întregi pe Constantin Brâncuși, unul din marii sculptori din arta conemporană universală.

„Visuri la cheie” este o emisiune care aduce speranța românilor. O casă, un spațiu d elocuit în general, pot să fie transformate din spații obișnuite, în veritabile paradisuri.

Echipa adună povești, transformă visele în realitate. Emisiunea rezistă de ani de zile în grila canalului de televiziune Pro Tv.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
 magazin online pentru lenjerie dama și costume de baie

Cele mai citite

comentarii recente