miercuri, mai 29, 2024
AcasăAdvertorialAi nevoie de un look nou? Programează-te cu Stailer

Ai nevoie de un look nou? Programează-te cu Stailer

De ce majoritatea persoanelor recomandă Stailer când vine vorba de o programare la salon? Pentru că este mult mai eficient, vine cu mai multe beneficii decât metoda clasică de a găsi un salon de beauty și este o platformă gratuită.

Când ai atâtea beneficii la doar câteva click-uri distanță, nu ai cum să nu profiți și să alegi cea mai bună variantă pentru tine.

De când cu perioada de pandemie, tot mai multe persoane folosesc tehnologia, de la comandarea mâncării, cumpărăturile online, plătirea facturilor până la programarea la un salon de beauty. Și asta pentru că mulți au înțeles că este mai eficient, mai rapid și mai avantajos. Putem să ne organizăm mai ușor timpul, fără a mai sta la cozi interminabile prin magazine sau în traficul aglomerat. Din aceste considerente, lumea a ales să folosească cât mai des platforma Stailer .

Cum funcționează platforma

Destul de simplu. Intri pe site, alegi din lista cu saloanele de cosmetica si infrumusetare din Iasi serviciul care te interesează, completezi cu datele personale, alegi data, ziua și ora și gata. În plus, te poți programa la orice oră din zi sau din noapte la doar câteva click-uri distanță.

Ceea ce este foarte interesant la această platformă, nu te condiționează cu absolut nimic. Găsești toate saloanele de calitate din orașul tău și știi sigur că ești pe mâna unor profesioniști care au experiență.

Este o platformă atât de complexă încât îți dă toate detaliile de care ai nevoie, pentru a scăpa de situațiile stânjenitoare de la salon unde îți este rușine să întrebi de la început cam cât ar costa vopsitul cu tot cu tuns. Nu te simți în largul tău să întrebi asta de la început, așa că, la final te trezești cu surpriza de a mai căuta 10 lei mărunt să completezi suma pe care ți-a cerut-o stilistul.

De ce de multe ori se decalează programările la saloane

Dacă îți faci o programare și nu mai poți ajunge, tu nu mai suni din timp stilistul ca să își poată reorganiza agenda și asta pentru că îți este foarte greu să dai explicații pentru faptul că nu mai ajungi, trebuie să cauți un motiv mai întemeiat așa că preferi să lași situația în aer.

O altă problemă este faptul că persoanele întârzie dând vina pe traficul aglomerat, nu pe faptul că nu s-au pornit mai tarziu de acasă, astfel că stiliștii sunt nevoiți să se plieze, să modifice din nou și din nou agenda. Este dificil și chiar enervant de cele mai multe ori pentru stiliști, știind că nu și-au luat decât o pauză în acea zi și iar sunt nevoiți să stea peste program.

Stailer a avut grijă să rezolve și această problemă. Te programezi și anulezi programarea tot online fără a mai găsi vreo scuză pentru că nimeni nu te întreabă nimic. Intri pur și simplu pe programare și o anulezi fără să te coste nimic.

Așa că, optează pentru ce este mai simplu și mai eficient pentru tine, cu Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele