Adrian Mititelu, patronul echipei de fotbal Universitatea Craiova, este cercetat de procurorii DIICOT pentru mai multe capete de acuzare, intre care evaziune fiscala si spalare de bani, informează Știrile Pro Tv.

Doi dintre administratorii firmelor controlate de el au fost chemati, miercuri, la interogatorii, inainte ca omul de afaceri sa fie trimis in judecata.
Fanel Trandafir si Iancu Craciunoiu sunt cei doi oameni de afaceri care de mai bine de doua ore dau cu subsemnatul in fata procurorilor DIICOT. Surse apropiate de ancheta spun ca acestia sunt pusi oficial sub acuzare si trebuie sa raspunda pentru asociere in vederea savarsirii de infractiuni, constituirea unui grup infractional organizat, evaziune fiscala, dar si spalare de bani.
Este o intreaga tevatura in jurul afacerilor create de cei doi si, mai ales, de faptul ca ei ar fi controlati practic de Adrian Mititelu, celebru om de afaceri din Craiova, dar si controversat, care ar fi fost implicat in mai multe tranzactii care au produs prejudicii la bugetul de stat in valoare de milioane de lei. (S.M.)

Au văzut: 70

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *