Curatenie absoluta cu noile aparate generatoare de spuma de la Unilift Serv

Aparatele electrocasnice destinate bucatariei sunt printre cele mai dificil de curatat, date fiind depinderile de grasime care se acumuleaza. Hotele, tubulaturile de aerisire si nu numai necesita, ocazional, sedinte de curatare profesionala, pentru a asigura eliminarea completa a acestor reziduuri dificile. In acest sens, Unilift Serv vine in intampinarea prestatorilor de servicii cu o serie de aparaturi special concepute in acest sens, printre care si aparate pentru generarea spumei.

Ce sunt generatoarele de spuma?

Pentru a putea asigura un grad inalt de curatare, este necesara utilizarea unor solutii degresante puternice. Desi aceasta metoda poate fi eficienta- in cazul unor depuneri superficiale, cand vorbim de curatarea hotelor si a tubulaturilor de mari dimensiuni, nu este suficienta. In acest sens se impune utilizarea unor spume special concepute, eliminate cu o presiune mare, localizat, direct pe obiectul vizat.

Aceste aparate ce produc o spuma speciala sunt in esenta masinarii ce utilizeaza presiunea apei, caldura si alte forte fizice, in combinatie cu puterea substantelor chimice, in vederea indepartarii chiar si a celor mai dificile urme. Injectarea de spuma si apa sub presiune destinata clatirii, in combinatie cu o duza rotativa care actioneaza localizat pe pata, conduc la curatarea deplina in doar cateva secunde.

Astfel ca, prin folosirea unei singure masinarii aveti garantia unor obiecte impecabile, fara urma de grasime sau depuneri inestetice.

Care sunt avantajele utilizarii unui astfel de mecanism?

Dat fiind faptul ca este un obiect destinat uzului profesional, impresioneaza in primul rand prin usurinta de utilizare si timpul rapid de actionare. Este prevazut cu un sistem de comanda de tip touch screen care ajuta la personalizarea modului de interventie i raport cu situatia vizata.

De asemenea, este un dispozitiv ce garanteaza o curatare completa a hotelor si tubulaturilor de aerisire chiar si in cele mai complicate cazuri. Cu ajutorul programelor multiple, face fata si staturilor groase de grasimi acumulate, chiar si in cele mai inaccesibile zone. Este dotat cu un unghi de ajustare reglabil, ceea ce ii asigura posibilitatea de actiune fara limite. 

Beneficiaza de oferta personalizata

La momentul in care decideti sa achizitionati un astfel de produs din oferta Unilift Serv, va veti putea consulta cu specialistii nostri in vederea luarii celei mai bune decizii. Astfel ca, in functie de nevoile pe care le comunicati, dar si de scopul in care intentionati sa utilizati generatorul de spuma, va vor fi recomandate o serie de modele care sa se plieze pe cerintele dumneavoastra. Ulterior, va va fi furnizat si pretul acestora, pentru a putea face o alegere in deplina cunostinta de cauza. In acest fel, va veti bucura de avantajele unui produs special conceput in directia pe care v-o doreati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *