sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăSănătate6 la mie, noul prag pentru trecerea la școala on -line

6 la mie, noul prag pentru trecerea la școala on -line

6 la mie este noul prag admis pentru ca școlile să se închidă și învățământul să fie realizat on-line.

Așadar, s-a ridicat numărul de cazuri de la 3, la 6 la mie. Creșele și grădinițele ar rămâne deschise și peste pragul de 6 la mie, numai dacă nu se ajunge la carantină. Școlile cu elevii peste 12 ani vaccinați și cadrele didactice vaccinate pot lucra și acolo unde pragul depășeete 6 la mie.

În plus, Ministerul Sănătății spune că elevii vor purta masca în interior, dar în spații deschise ea nu va mai fi obligatorie.

Evident, Guvernul României are alte preocupări acum. Există o luptă cu cuțitele la vedere pentru putere. Puțin îi interesază pe miniștri că deja numărul de cazuri de infectare cu tulpina Delta a cresuct. Nu există statistici despre câți copii sunt infectați, mai ales că se afirmă că tulpina Delta se răspândește agresiv mai ales la tineri.

Până la Congresul PNL, autoritățile au pus batista pe țambal. Nu există controale, aglomerații sunt la tot pasul. Nici nu mai contează că masca a devenit opțională în mijloace de transport, deși obligativitatea nu s-a ridicat.

Petrecerile sunt la liber. În mod cert, poporul e lăsat în pace, până la Congresul PNL. Florin Cîțu este prea ocupat să pună mâna pe șefia PNL. Ludovic Orban face la fel. Ministrul de Interne ține la scaunul lui. Ministerul Educației nu are nicio situație clară la infectările în rândul copiilor.

Pe nimeni nu interesează că secțiile ATI au început deja să se ocupe în întregime cu bolnavi de Covid 19.

Campania de vaccinare a eșuat lamentabil. În plus, nu se știe dacă vaccinul protejează în fața tulpinii Delta.

Cu siguranță, după ce încăierarea golînească de cartier dintre Cîțu și Orban se va încheia, Guvernul va căuta să se întoarcă la treburile politice.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !

Ultimele stiri

comentarii recente