duminică, iunie 23, 2024
AcasăCasa si gradina3 modele de decking de terasă din WPC pentru restaurante

3 modele de decking de terasă din WPC pentru restaurante

Este o perioadă de provocări, dar și de oportunități pentru antreprenori. Dacă v-ați hotărât să investiți într-o terasă de restaurant pentru anul următor, acum este momentul să faceți bugetul.

Amenajarea unei terase primitoare a unui restaurant, de bun gust, poate fi un element de diferențiere în domeniul ospitalității. În acest articol va descriem de ce să alegeți decking  terasă WPC pentru afacerea în domeniul ospitalității și va sugerăm recomandările noastre.

 De ce să alegi decking din WPC  pentru terasa unui restaurant

            Pe lângă decorațiunile, mobilierul și alte elemente menite să asigure confortul, o atenție sporită trebuie să se acorde tipului de pardoseală care va completă întreg spațiul. Este destul de neplăcut că pardoseală să fie alunecoasă iar aspectul să fie unul care distruge întreagă privire de ansamblu. O pardoseală care să servească un spațiu din domeniul HORECA trebuie să îndeplinească o serie de caracteristici precum: rezistență, păstrarea aspectului estetic plăcut pe termen lung, durabilitate, să fie inovator și să ofere toate avantajele unui produs de calitate. Pardoselile WPC au reușit să demonstreze că sunt cele mai potrivite în special pentru zonele cu trafic intens sau mediu și să își păstreze intacte calitățile.

            Pardoselile WPC sunt o alegere ideală deoarece se întrețin ușor și, mai ales în cazul în care ai în vedere amenajarea unei terase exterioare vei putea profită de foarte multe avantaje. Așadar, pentru o amenajare cât mai aliniată cu tendințele actuale, îți punem la dispoziție trei dintre propunerile noastre:

         Deck WPC de culoare maro sau cafenie

            Dalele de compozit sunt ideale pentru cei care doresc o pardoseală ușor de întreținut și permite o instalare optimă în orice tip de spațiu. Materialul de deck WPC cafeniu de la Decolandia este un compozit lemn – polimer de calitate superioară. Culoarea este una în tendințe și permite realizarea unor amenajări în tendințe care inspiră căldură și confort.

         Deck de terasă în culori versatile 

            Pardoselile de exterior de culoare gri sunt foarte apreciate la ora actuală întrucât oferă o modalitate de amenajare puțin diferită pentru spațiile destinate afacerilor din domeniul HORECA. Originalitatea este întotdeauna bine venită mai ales pentru a te putea asigura că oamenii care calcă pragul unității tale sunt surprinși în mod plăcut.

            Deck-ul WPC este cea mai potrivită opțiune pentru restaurante deoarece indiferent de locul în care alegi să îl instalezi vei putea să beneficiezi de avantajele pe care ți le oferă acest tip de pardoseală, iar un produs de calitate găsești la Decolandia. Deck-ul WPC este cea mai bună soluție în special pentru spațiile care sunt expuse unui trafic intens sau mediu. Este un tip de pardoseală care nu se decolorează cu ușurință indiferent de condițiile la care este expus și nu își pierde proprietățile, fiind o alegere inspirată care merită să fie luată în considerare.

         Deck WPC  cu aspect de lemn exotic

            Deck-ul WPC teak este o modalitate simplă prin care poți oferi spațiului exterior un aspect plăcut. Deck-ul prin intermediul caracteristicilor sale este ușor de întreținut iar disponibilitatea mare de culori asigura o asortare perfectă la design-ul existent sau la ideile pe care le ai pentru amenajarea exteriorului.

            Culoarea teak este una foarte plăcută și în tendințe, ajutând la crearea unui design cât mai apropiat de natură. Culoarea poate să ajute foarte mult și la crearea acelei senzații de confort și căldură, atât de esențiale pentru a crea o atmosfera plăcută în restaurante.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele