joi, iulie 18, 2024
AcasăFără categorieRămâne centrala termică pe peleți avantajoasă în iarna anului 2022?

Rămâne centrala termică pe peleți avantajoasă în iarna anului 2022?

Prețurile combustibililor fosili, dar și al celor lemnoși a crescut alarmant de mult în ultimul timp. S-ar părea că lucrurile nu se vor opri aici – urmează și alte scumpiri la fel de îngrijorătoare.

Spre ce sistem de încălzire ar fi bine să îți îndrepți pașii în iarna anului 2022? Rămâne centrala termică pe peleti în topul preferințelor? Vei afla în cele ce urmează cum poți economisi bani iarna viitoare, care sunt avantajele și dezavantajele acestui sistem de încălzire.

Avantajele unei centrale termice pe peleți

Primul și cel mai important avantaj se referă la control. O centrală termică ce funcționează cu peleți este ușor de utilizat deoarece toate funcțiile sunt controlate digital prin intermediul panoului de control.

Totodată, grație termostatului, centrala pornește doar atunci când este nevoie, atunci când temperatura din încăpere scade sub setarea proprietarului.

Un alt mare avantaj al centralelor termice pe peleți se referă la procesul de curățare. De regulă, o centrală termică dispune de o manetă laterală prin care poți curăța periodic reziduurile rămase pe tubulatură.

Mai mult decât atât, dacă achiziționezi peleți de la Tomibena, un important furnizor de peleți și brichete din rumeguș pe această nișă, ai garanția că aceștia nu lasă prea multe reziduuri. Ei sunt un produs ecologic, extrem de prietenos cu mediul înconjurător. Cenușa pe care o obții de pe urma arderii e infimă, dar o poți folosi ca îngrășământ natural pentru flori sau plante. Accesează tomibena.ro pentru a achiziționa peleți din rumeguș de rășinoase la preț accesibil.

Un alt mare avantaj se referă la preț. Peleții din rumeguș de rășinoase, așa cum găsești la Tomibena, sunt mult mai accesibili ca preț, comparativ cu gazul, lemnele, GPL-ul și chiar electricitatea. Fumul pe care aceștia îl emană de pe urma arderii este infim, fiind un alt aspect pentru care sunt considerați extrem de prietenoși cu mediul înconjurător.

Dacă alegi să cumperi de la Tomibena, te bucuri de transport gratuit oriunde pe teritoriul țării la minim doi paleți achiziționați. Dacă ești din Suceava și preferi să mergi singur la sediul Tomibena care este în Vicov de Sus, din nou beneficiezi de un preț promoțional.

Dezavantajele centralelor termice pe peleți

Există bineînțeles și o serie de dezavantaje atunci când vine vorba despre centralele termice pe peleți. Primul dezavantaj se referă la achiziția centralei termice. O centrală termică ce funcționează pe peleți este mai scumpă, însă combustibilul este mai ieftin.

Totodată, montarea unei centrale termice pe peleți te obligă să ai instalat și un coș de fum. De aici rezultă și un efort din partea ta în ceea ce privește curățarea – depunerile de pe coșul de fum trebuie curățate periodic.

Peleții din rumeguș de rășinoase în stocul de la Tomibena nu au dimensiuni exagerate și vin organizați în paleți. Ai nevoie doar de o camera uscată în care să îi depozitezi pentru a nu-și pierde prin proprietăți.

Accesează tomibena.ro și convinge-te de faptul că peleții din rumeguș de rășinoase sunt alternativa optimă de încălzire pentru iarna viitoare. Vorbim de randament bun, preț accesibil și livrare oriunde în țară.

poate te intereseaza si:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
ITexclusiv.ro
vopsea

Ultimele