Home / Europa / Vizită a delegaţiei Parlamentului European în România, în perioada 3-5 iunie

Vizită a delegaţiei Parlamentului European în România, în perioada 3-5 iunie

În perioada 3-5 iunie a.c., o delegaţie a grupului S&D din Comisia pentru Dezvoltare Regională a Parlamentului European (REGI) va efectua o vizită de lucru în România.

Pe agenda vizitei sunt incluse discuţii cu membri ai guvernului privind situaţia absorbţiei, situaţia Programelor Operaţionale, capacitatea administrativă şi instituţională, precum şi Master Planul pe Transport. De asemenea, eurodeputaţii din Comisia pentru Dezvoltare Regională vor vizita proiecte de succes dezvoltate cu finanţare europeană din Bucureşti, Măgurele şi judeţul Tulcea.
Din delegaţie fac parte eurodeputaţii Constanze Krehl, Tonino Picula, Derek Vaughan, Liliana Rodrigues, precum şi eurodeputaţi români afiliaţi la Grupul S&D.
Membrii delegaţiei vor susţine o conferinţă de presă în cadrul Biroului de Informare al Parlamentului European din strada Vasile Lascăr nr. 31, joi 4 iunie, de la ora 17:15.

Check Also

jandar

România, prin Jandarmeria Română, a prezidat Ceremonia de schimbare a comandantului EUROGENDFOR

Cu prilejul ceremoniei de schimbare a Comandantului Forţei de Jandarmerie Europene (EUROGENDFOR), inspectorul general al …