Echipa de fotbal a polițiștilor doljeni, campioana României

09/05/2016 5:23 pm0 comments

În perioada 20 – 24.05 2015 în staţiunea Băile Felix, din judeţul Bihor, s-a desfăşurat a XI – a ediție a Turneului Internațional de Fotbal Cupa LOTUS, câştigat pentru a doua oară consecutiv de echipa I.P.J. Dolj.

IMG_0230

Această competiţie, care deja a căpătat deja un renume pentru calitatea fotbalului practicat de pretendenţii la trofeul final, a fost organizată, ca in fiecare an, de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) România- Regiunea 3 Bihor, reuneşte cele mai bune echipe de minifotbal din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne, iar anul acesta la turneu a participat şi o echipa a jandarmilor din Chişinău – Republica Moldova.
Anul acesta în lupta pentru titlul suprem s-au înscris peste 40 de echipe de fotbal împărţite în două categorii de vârstă, prima de „tineret”, sub 35de ani, din care a făcut parte şi echipa noastră, şi „seniorii”, +35 de ani.
Prin victoria din acest an, echipa poliţştilor doljeni a ajuns la trei trofee câştigate in cadrul acestui turneu de minifotbal, după victoriile din ediţiile 2013 şi 2015.
Echipa poliţiştilor doljeni a câştigat turneul de la Felix, după un parcurs de excepţie, câştigând toate confruntările disputate.
Astfel, ca şi anul trecut, echipa a fost cap de serie, fiind repartizată în grupa a treia, împreună cu echipele din Giurgiu, Gorj, Bihor și echipa Jandarmerie din Chişinău – Republica Moldova, grupă câştigată de poliţiştii doljeni cu maxim de puncte, impunându-se în toate cele patru meciuri disputate.
IMG_0223După faza grupelor, băieţii au ajuns în optimi, unde au întâlnit echipa IPA 2 Galaţi, pe care au învins-o, la finalul unui meci echilibrat cu scorul de 2-1.
În sferturile de finală poliţiştii fotbalişti doljeni au avut de înfruntat echipa IPA Buzău, reuşind, la capătul unui meci strâns şi încrâncenat, să se impună cu 1-0.
Parcursul strălucit a fost încununat de o nouă victorie, de această dată în semifinale, unde echipa doljeană a trecut la pas de echipa IPA Bihor, cu scorul de 2-0, ajungând în marea finală aşteptată de toată lumea.
Finala din acest an a fost una intens disputată, onoarea dar mai ales ambiţia de a-şi păstra trofeul câştigat cu un an înainte au fost principalii vectori care i-au mobilizat pe poliţiştii doljeni să dea totul pe teren, reuşind la finalul timpului regulamentar să câștige marele trofeu.
Echipa poliţiei doljene mai avea decât un pas pentru a lua Super Cupa turneului, după ce câştigase cupa pentru categoria lor de vârstă, in meciul pe care il avea de disputat în compania câştigătoarei grupei de „seniori”, +35 de ani.
Meciul pentru marele trofeu s-a jucat împotriva echipei Jandarmeriei Bucureşti, iar băieţii noştri au confirmat încă o dată, statutul de echipa invincibilă, reuşind la final să ridice mult râvnitul trofeu care le lipsea din vitrină…Super Cupa Lotus 2016.

Share and Enjoy:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • StumbleUpon
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
Tags: polițiștilor doljeni, campioana româniei, echipa de fotbal

Leave a Reply


Current month ye@r day *