Declaraţie de presă: Mărinică Dincă: Victor Ponta susține sărăcia, incompetența și analfabetizarea românilor

03/12/2014 11:30 pm2 comments

marinica dinca“De doi ani și 9 luni domnule Victor Ponta ați încercat și reușit din păcate să creșteți: numărul de șomeri, numărul de societăți comerciale ce au intrat în faliment, numărul de oameni ce trăiesc în sărăcie, numărul de români calificați ce părăsesc România, numărul de români care mor pentru ca nu au bani de medicamente, numărul de copii ce abandonează școala, numărul de copii fără Abecedar.

O imagine sumbră, dureroasă, care arată mizeria în care trăiesc românii datorită lipsei de interes și gradului ridicat de incompetență al dumneavoastră domnule Victor Ponta și al guvernului dumneavoastră.

Prin minciună domnule Victor Ponta, ați reușit să deveniți premier spunându-le românilor că vor avea locuri de muncă mai multe și anume încă un milion, că vor avea venituri mai mari și un trai mai bun, că vor avea bani în spitale pentru medicamente și un sistem de învățământ performat.

Minciuna a avut picioare scurte, astfel români s-au convins rapid cine sunteți domnule Victor Ponta și au văzut că în loc să le faceți mai multe locuri de muncă ați desființat mai bine de 70.000 de slujbe, că în loc să le oferiți românilor venituri mai mari le-ați crescut taxele și impozitele și i-ați obligat să plătească taxe suplimentare, scăzându-le astfel puterea de cumpărare și nivelul de trai, adâncindu-i și mai mult în mizerie, sărăcie și frig.
Mai mult, în loc să performeze, sistemul sanitar a ajuns în faliment, iar urmarea a fost aceea că oameni au murit și mor cu zile prin spitale datorită lipsei de medicamente.

Domnule Victor Ponta, ați ținut să le spuneți românilor în ultimele doua luni că sunteți creștin ortodox, dar astăzi constat că sunteți un om fără frică de Dumnezeu, călcați pe oameni ca pe dude, călcați pe dreptul lor la viață, la educație.

Să nu uitați domnule Victor Ponta, că după trei luni de școală, copilul meu, ca de altfel zeci de mii de copii în țara asta, nu are Abecedar. Toți acești copii știu că nu au Abecedare datorită lui Victor Ponta, vă asigur de acest lucru.

Sumbru domnule Ponta, de aceea de la tribuna Senatului României vă invit în plenul acestei instituții să recunoașteți minciunile pe care le-ați transmis românilor, să vă cereți scuze și să părăsiți definitiv scena politică.

Fiți bărbat o singura dată în viața dumneavoastră și veți vedea că este un sentiment plăcut”.

 

Share and Enjoy:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • StumbleUpon
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
Tags: victor ponta, marinica dinca

2 Comments

 • Vai, te-a invatat nevasta sa scrii cum ar fi sa fii barbat? Pai de unde stii, daca ai fost toata viata dus de mana de nevasta pe la oamenii politici nu care socializa ea?

  In plus, pentru doi absolventi de drept, Marinica + wife, este impardonabil sa nu stie diferenta dintre “datorita” si “din cauza”…. Intr-un articol in care este vorba de “analfabetizarea” cauzata de Ponta… Dar acesta este nivelul noii clase politice romanesti. Speram ca Iohannis va declansa o revolutie de bun simt, aducand in fata tineri competenti, in locul tinerilor lingusitori si agramati promovati in ultimii 10 ani. In plus, care ar putea sa fie plusvaloarea adusa de de-al de Marinica in Parlament?

 • Mai “liberalilor”, nu mai trimiteti cretini in Parlament!

Leave a Reply


Current month ye@r day *