Claudiu Manda: PSD a reușit să propună comunei Bulzești cea mai bună echipă pentru primărie

24/05/2016 9:18 am0 comments

Președintele organizației Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, duminică după-amiază, în comuna Bulzești, la o întâlnire cu câteva sute de susținători, la care a fost prezent și primarul localității, totodată candidatul PSD pentru un nou mandat, Gin Sorescu.

bulzesti__28___1024x681_Alături de liderul PSD Dolj s-au aflat primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, președintele executiv al organizației județene a PSD, deputatul Ion Călin, precum și candidații social-democrați pentru o funcție de consilier județean Lavinia Craioveanu, Alexandra Presură, Fănel Văduva, Carmen Velișcu și Mihaela Popescu.
„PSD a reușit să propună comunei Bulzești cea mai bună echipă pentru primărie. Venim în fața dumneavoastră și vă spunem că suntem foarte mândri de ce a făcut partidul nostru la guvernare. Suntem mulțumiți de ce a realizat consiliul județean în Dolj, prin domnul Ion Prioteasa și echipa domniei sale, iar în Bulzești știți dumneavoastră mai bine ce s-a reușit aici, ce proiecte au fost implementate și ce poate face Gin Sorescu mai departe.
Noi am venit pentru a-l susține pe primarul dumneavoastră și echipa lui. Este foarte important să fie înconjurat de cât mai mulți consilieri PSD, pentru că numai în acest fel Bulzeștiul va avea de câștigat. Îmi doresc un scor cât mai mare pentru Gin Sorescu și lista PSD pentru consiliul local, dar și un rezultat pe măsură pentru consiliul județean”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.
Primarul comunei Bulzești și candidatul PSD pentru un nou mandat, Gin Sorescu, a apreciat sprijinul de care s-a bucurat localitatea în ultimii patru ani, perioadă în care a reușit să implementeze proiecte benefice în interesul comunității.
„Din 2012 până în prezent, la Bulzești s-au realizat foarte multe lucruri, iar faptul că, astăzi, la noi în comună sunt prezenți cei mai importanți lideri ai organizației PSD Dolj este un mesaj clar că localitatea noastră are un sprijin total. M-aș bucura să câștig alegerile și să obțin cu un vot mai puțin față de lista PSD pentru consiliul județean, deoarece consider că este foarte important ca partidul nostru să aibă majoritatea în CJ, astfel încât să putem desemna din rândul aleșilor social-democrați viitorul președinte. Este important pentru că această instituție, consiliul județean, administrează întreg județul”, a declarat candidatul PSD la funcția de primar al comunei Bulzești, Gin Sorescu.
Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a apreciat că localitatea are nevoie de primarul Gin Sorescu pentru ca acesta să continue proiectele de dezvoltare a comunei Bulzești. „PSD a reușit să facă foarte multe lucruri bune pentru județul Dolj în ultimii ani, atâta vreme cât am avut Guvernul Ponta la putere. Diferența între cum s-a raportat PSD la județul Dolj, față de celelalte partide care s-au perindat la conducerea țării, este majoră.
Sunt convinsă că-l veți credita pe primarul Gin Sorescu pentru un nou mandat în fruntea comunei Bulzești, însă vă rog să votați și lista PSD pentru consiliul local. Va conta foarte mult, atât pentru domnul primar, care trebuie să-și implementeze proiectele de dezvoltare a localității, cât și pentru comunitatea din Bulzești, pentru că fiecare proiect dus la bun sfârșit înseamnă mai bine pentru fiecare dintre dumneavoastră. Esențial este și votul pe care îl acordați listei PSD pentru consiliul județean, pentru că este necesar să avem o administrație județeană preocupată pentru creșterea fiecărei localități din Dolj”, a declarat primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu.
La rândul său, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, candidat din partea PSD la funcția de consilier județean, a afirmat: „Este o încântare să fiu la Bulzești, o comună în care mă simt ca între prieteni și pentru care, de-a lungul timpului, consiliul județean a reușit să realizeze câteva lucruri, fie că vorbim despre apă, fie că vorbim despre drumuri.
Așa cum îl cunosc pe primarul dumneavoastră, eu știu că Gin Sorescu își propune să facă multe pentru comunitate, însă este nevoie ca el să fie ajutat și sprijinit cu votul fiecărui locuitor al comunei, pentru ca în seara de 5 iunie să poată să ne spună că are majoritate în consiliul local. De asemenea, lista social-democraților pentru consiliul județean trebuie votată. Din acest an, președintele CJ Dolj este ales din rândul consilierilor județeni, impunându-se astfel să obținem majoritatea, pentru ca președintele să fie desemnat din rândul nostru, al PSD. Eu nu am niciun dubiu că Gin Sorescu va câștiga alegerile aici, la Bulzești.”
Președinta Organizației de Femei a PSD Dolj, Lavinia Craioveanu, candidat din partea formațiunii social-democrate pentru consiliul județean, a spus: „Mă bucur că în Bulzești găsim atâta lume care îl susține cu toată determinarea pe domnul primar Gin Sorescu. Acest lucru demonstrează, fără echivoc, faptul că vă pasă de comuna dumneavoastră și vă interesează ce se va întâmpla în următorii patru ani. A mai rămas puțin timp până la alegerile din 5 iunie, o perioadă scurtă, în care este necesar să depuneți eforturi pentru ca, la final, să obținem victoria totală – primar Gin Sorescu, majoritate PSD în Consiliul Local Bulzești, dar și la consiliul județean.”
Președintele executiv al organizației județene, deputatul Ion Călin, a declarat: „Eu îl cunosc de mai mult timp pe omul Gin Sorescu, un gospodar preocupat pentru interesele comunei, pentru binele comunității din care face parte. Cred că aceasta este și cheia succesului de care se bucură și care îl propulsează către un nou mandat de primar. Vor fi patru ani în care proiectele lui Gin Sorescu vor fi puse în aplicare, dar numai dacă și dumneavoastră, prin vot, îl veți ajuta și îi veți oferi o majoritate confortabilă în consiliul local.”

Share and Enjoy:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • StumbleUpon
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
Tags: președintele organizației dolj a psd, deputatul claudiu manda

Leave a Reply


Current month ye@r day *