Claudiu Manda, președintele PSD Dolj către băileșteni: Este o greşeală strategică foarte mare, ca într-un municipiu ca Băilești să nu ai candidat propriu, și să nu te pregătești cu câțiva ani de zile înainte de alegerile locale

27/09/2013 10:40 am0 comments

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a participat, joi, la Conferința Municipală a Femeilor Social-Democrate din Băilești, alături de președintele Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate Dolj, Daniela Tarniță. Băileștencele social-democrate au mers pe continuitate și au ales-o președinte pe Vera Bălan.

claudiu manda si daniela tarnita 1

Liderul social-democrat le-a transmis celor prezenți în sală că nu sunt singuri în luptele electorale, și că au un sprijin real în Organizați Județeană a PSD Dolj din care fac parte.

”Am venit cu mare drag la dumneavoastră pentru a vă spune că nu sunteți ai nimănui, că nu o să mai fie situația pe care am tot auzit-o de-a lungul timpului, că nimeni din conducerea Organizației Județene a PSD Dolj nu este interesat de problemele celor din Băilești. Am venit eu, dacă nu a venit nimeni până acum, să îmi asum o parte din criticele care au fost adresate conducerii Organizației Județene a PSD Dolj, și vă spun că nu doresc să mai repetăm astfel de greșeli. Cred că este o greşeală strategică foarte mare, care nu ar mai trebui repetată, ca într-un municipiu ca Băilești să nu ai candidat propriu, și să nu te pregătești cu câțiva ani de zile înainte de alegerile locale. Vă sprijin cu tot ceea ce ține de mine, dar depinde numai de dumneavoastră, de organizația mare, de organizația de femei, dacă stați la prezidiu sau în ultima bancă. Este un lucru pe care îl spun și colegilor vicepreședinți din Biroul Județean al PSD Dolj. Am așteptări mari de la organizația de femei”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Președintele OJFSD Dolj, Daniela Tarniță, le-a transmis femeilor pesediste că are încredere în ele, și că se așteaptă ca rezultatele la alegerile viitoare să fie foarte bune.

”Am participat la multe evenimente organizate de Organizația Municipală de Femei Social-Democrate din Băilești, și am convingerea că rezultatele pe care le va avea noul Birou vor fi unele care să depășească mult nivelul rezultatelor de până acum. Avem în Băilești o organizaţie de femei cu potențial, și vă promit că veți beneficia în continuare de tot sprijinul meu și al Organizație Județene a Organizației de Femei a PSD Dolj. De altfel, cel puțin odată la două săptămâni veți avea în mijlocul dumneavoastră o doamnă vicepreședinte de la nivel județean care să preia problemele și să vă acorde ajutorul de care veți avea nevoie”, a declarat președintele OJFSD Dolj, Daniela Tarniță.

Carmen MATEI

Share and Enjoy:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • StumbleUpon
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
Tags: vera balan, bailesti, daniela tarnita, claudiu manda

Leave a Reply


Current month ye@r day *