Claudiu Manda: Iohannis fuge de dezbateri pentru că știe că nu va avea prompter

05/11/2014 2:09 pm3 comments

claudiu manda (1)Klaus Iohannis, candidatul ACL la președinția României, fuge de dezbaterile cu Victor Ponta întrucât de fiecare dată când a vorbit fără prompter a gafat, susține președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

“De fiecare dată când a vorbit fără prompter, Klaus Iohannis a gafat. A gafat chiar și atunci când a fost la interviuri aranjate. Iohannis fuge de dezbaterile cu Victor Ponta pentru că, în afară de ceea ce îi scriu consilierii, el nu are nimic de spus, nu știe nimic despre ce presupune funcția de președinte, care sunt atribuțiile ei. Iohannis știe doar să citească, nimic mai mult. El nu este în stare să le dea românilor motive pentru care să voteze pentru el, se bazează strict pe votul negativ, pe dezbinare.

Acestea sunt motivele pentru care Klaus Iohannis fuge de o confruntare directă cu Victor Ponta. Se gândește la ce prostii a spus atunci când interlocutorul său a fost unul comod și îi este groază de ce s-ar putea întâmpla dacă va avea pe cineva care să îl pună în dificultate”, a declarat Claudiu Manda, președintele PSD Dolj. (S.M.)

 

Share and Enjoy:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • StumbleUpon
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
Tags: candidatul acl, oltenia tv claudiu manda, claudiu manda, klaus iohannis

3 Comments

 • Nu stiu daca fuge dar ocirum Ponta a spus ca deja a vazut grila de programe de la Realitatea, Antena 3, B1 TV etc. si i-a facut o invitatie indirecta lui Iohannis la o dezbatere publica intr-o emisiune la fiecare din aceste posturi.
  Iohannis a propus ceva dezbateri la o Universitate din Timisoara sau ceva de genul.
  Timpul este scurt oricum, daca se codeste, va avea doar de pierdut.

 • antiloteristul

  de la mintea lu Manda, “aproape ministru al bugetului”, ce sa astepti…poate spune adina mai multe

 • Olteni, sunteți mândri că sunteți români?
  Dragi olteni, măcar acum în al 12-lea ceas, treziți-vă și votați cu demnitate petru viitorul copiilor și al nepoților voștri. Ponta e mândru că e român, dar oare copiii și nepoții voștri sunt la fel de mândri?

  Nu vedeți cum sunteți duși de nas?
  Copiii voștri sunt sclavii Europei, umiliți pe șantiere, pe plantații și în casele îmbuibaților italieni, francezi, spanioli sau ce alte nații mai sunt. Fetele voastre, altădată mândre și frumoase, trăiesc umilite, ștergând la fund niște străini care nu dau doi bani pe viața sau pe demnitatea lor.
  Oare de ce credeți niște minciuni? Nu Ponta și alții ca el au alungat din țară mii de tineri? Oare nu cei trimiși acum după gratii de DNA și încă mulți alții care ar trebui să le urmeze au furat și au distrus locurile de muncă ale copiilor voștri? Oare nu vreți să rămână închiși până plătesc milioanele furate din munca voastră? Toți acești hoți au o singură speranță: să iasă Ponta președinte, să dea legea amnistiei și să se întoarcă, să ia în continuare pentru ei ce a mai rămas din această Românie secătuită de resurse. Ce viitor au copiii și nepoții voștri cu ei?
  De ce credeți niște minciuni? De ce votați din frică? Frică să nu vă fie luate amărâtele de pensii, frică să nu vă fie luat Ardealul, frică să nu aveți un președinte care nu e ortodox (de parcă ceilalți au fost?!), frică, frică, frică…
  Oare nu ar trebui să votați ca niște creștini ortodocși plini de speranță, cu gândul la viitor, la o țară în care copiii voștri să muncească și să trăiască cu drag? Oare nu pentru dreptate și adevăr ar trebui să luptați? Nu vreți o țară în care din taxe și impozite se fac drumuri, se plătesc medici, profesori și polițiști? Vreți în continuare o țară în care prosperă mafioții? Vreți în continuare o țară fără locuri de muncă, fără viitor?
  Ponta vă sperie că dacă nu-l votați pe el veți pierde. Întrebarea este ce mai aveți și nu ați pierdut deja? V-ați pierdut copiii și nepoții și asta înseamnă că ați pierdut deja viitorul vostru și al țării. Treziți-vă!

Leave a Reply


Current month ye@r day *