Despre noi

logo miccc”Adevărata informație” sunt cuvintele care definesc Ziarul Olteniei. În format electronic, ZiarulOlteniei.ro conţine ştiri şi reportaje în format text, video, audio şi foto.
Ziarul își propune să fie vocea comunității din Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți și Vâlcea. Echipa redacţională este formată în cea mai mare parte din redactori şi colaboratori cu experienţă, care tratatează informaţiile într-un mod profesionist. Jurnaliștii noștri vă vor prezenta evenimentele esenţiale şi vă vor ține la curent cu știri minut de minut.

Într-o lume în care suntem bombardaţi continuu cu informaţii de tot felul, mai mult sau mai puţin importante, mai mult sau mai puţin utile, selecţia informaţiei adevărate devine o misiune tot mai grea pentru fiecare dintre noi. Ziarul Olteniei vine cu adevărata informaţie din Oltenia, şi nu numai. Pentru că singurii noştri parteneri sunteți Dumneavoastră, cititorii noştri, vă rugăm să ne sesizaţi abuzuri/nedreptăţi la care aţi fost supuşi de instituţii, funcţionari sau potenţaţii vremii, aspecte inedite şi poveşti de viaţă, probleme etc. Imediat un redactor al Ziarului Olteniei vă va contacta. Suntem portavocea cititorilor noştri şi nu trâmbiţa autorităţilor.
Urmăriţi ziarulolteniei.ro şi veţi găsi informaţia care vă interesează despre evenimente, persoane, procese, decizii care vă privesc cu adevărat.