23 de ani de AIESEC în Craiova

30/06/2014 10:21 am0 comments

Pe 4 iulie, AIESEC Craiova împlineşte 23 de ani de existenţă. Acest moment va fi sărbătorit printr-un eveniment formal, ce va avea loc pe data de 4 iulie la „Hotel & Restaurant Casa cu Tei Craiova de pe strada Amaradia, nr. 4, unde, pe data 3 iulie, începând cu ora 12:00 va fi organizată și o conferință de presă.
AIESECCu prilejul acestui eveniment se vor reuni membri, alumni şi parteneri, pentru a sărbători împreună si pentru a depăna amintiri. În cadrul acestei seri, vor fi amintite momentele importante din evoluția organizației, precum și proiectele de succes, care au avut loc datorită partenerilor noștri care ne-au susținut și ne susțin.
De asemenea, invitații vor avea ocazia de a cunoaște mai bine comitetul de conducere precum și planurile de viitor ale organizației. Evenimentul se va încheia printr-un moment în care se vor acorda premii simbolice partenerilor care şi-au oferit sprijinul de-a lungul timpului, iar momentele muzicale vor face evenimentul cu adevărat inedit.
Scopul principal al acestui eveniment este de a aduce aproape pe toţi cei care au contribuit timp de 23 de generaţii la succesul organizaţiei. AIESEC Craiova în 2014 nu ar fi la fel fără membri activi şi motivaţi, fără membri care investesc în organizaţie, chiar şi după încheierea experienţei în AIESEC sau fără susţinerea partenerilor interesaţi de voluntariat şi de tineri cu potenţial.
Membrii organizaţiei sunt tineri cu iniţiativă, interesaţi de probleme globale, leadership şi management. Prin dezvoltarea simţului antreprenorial, aceştia creează şi implementează proiecte care aduc un impact din ce în ce mai mare în rândurile tinerior craioveni, pornind de la copii de gradiniță, până la studenţi. Pe lângă crearea unui mediu optim de dezvoltare a abilităţilor de leadership, AIESEC este definit de internaţionalism, organizaţia oferind anual peste 20 stagii de practică internaţionale pentru studenţii craioveni, şi găzduind peste 20 de studenţi străini care fac voluntariat în Craiova prin intermediul proiectelor noastre.
Cu o tradiţie de 65 de ani la nivel mondial şi regăsindu-se în 124 de țări și teritorii, AIESEC este cea mai mare organizaţie de studenţi, o platformă internaţională de oportunităţi recunoscută de ONU, ce oferă anual nenumărate șanse de dezvoltare personală și profesională, atât studenților, cat și absolvenților de facultate. AIESEC Craiova este al doilea comitet local AIESEC înfiinţat în România în 1991, care organizează anual proiecte precum Grow, în parteneriat cu Școala de Valori, International Kindergarten, proiect ce se adresează copiilor de grădiniță din Craiova și care are ca scop dezvoltarea interesului curiozității acestora asupra altor culturi, dar și asupra limbilor străine.
De 23 de ani, AIESEC Craiova dezvoltă activităţi reuşite care au impact însocietate, impunându-se astfel în lumea voluntariatului prin motivaţie, pasiune şi inovaţie. (S.M.)

Share and Enjoy:
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • StumbleUpon
 • Tumblr
 • Twitter
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yahoo! Buzz
Tags: aiesec craiova

Leave a Reply


Current month ye@r day *